Datum: 27-09-2023 - 17:42
31
okt
'21
Muziekcarrousel van Crescendo uitstekend bezocht.
Geschreven door Crescendo
Foto's Redactie BON

Muziekcarrousel van Crescendo uitstekend bezocht.

Op vrijdagavond 29 oktober organiseerde Harmoniekapel Crescendo een muziekcarrousel voor de jeugd die zich via Sjors Creatief had aangemeld en voor overige belangstellenden….

Op deze gezellige bijeenkomst mochten kinderen (en hun ouders) een muziekinstrument naar keuze uitproberen. Jeugdleden van de muziekvereniging gaven de bezoekers uitleg over de beschikbare muziekinstrumenten. Er werd met veel enthousiasme geprobeerd geluid uit de instrumenten te krijgen. Als het werkelijk lukte, waren de kinderen zeer verrast dat zij dat geluid zelf konden produceren.

Na de muziekcarrousel mochten de kinderen en hun ouders ook de repetitie van het orkest bijwonen. Zo konden zij ervaren hoe leuk het is om in een orkest te spelen en om samen muziek te maken. Interesse, neem contact op met de opleiding en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over Harmoniekapel Crescendo zie www.crescendo-noordwijk.nl  

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.