Datum: 02-10-2023 - 22:33
24
okt
'21
Twee dagen sensatie op het strand met de politie. (Foto’s en video)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Twee dagen sensatie op het strand met de politie. (Foto’s en video)

Dit weekend was er voor de toevallige voorbijganger genoeg te beleven op het strand van Noordwijk. Voor de politie academie werden er video opnames gemaakt ter ondersteuning van het lesmateriaal voor politie studenten. De teams van politie Noordwijk en Katwijk speelden samen met acteurs en actrices realistische praktijkvoorbeelden na…

Tijdens de opnames wordt er gebruik gemaakt van plastic nepwapens. Dit wordt nauwgezet gecontroleerd door de IBT inspecteur (Integrale Beroeps Training). 

Docent ‘Algemeen Juridisch’ Jovanny Bos van de Politieacademie in Leusden gaf voor de camera een stukje uitleg en achtergrond informatie over de filmopnames en waar het precies voor gebruikt wordt. 

De Reddingsbrigade van Noordwijk heeft ook hun medewerking verleend aan de opnames op zaterdag. 

Foto’s en video: BON Wendy Weijers (met dank aan Jovanny Bos voor het beschikbaar stellen van video materiaal van de opnames van zaterdag)

{gallery}15272{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.