Datum: 08-12-2021 - 02:20
22
okt
'21
Wij hebben geen marketing verhaal, wij verkopen slaapcomfort.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Wij hebben geen marketing verhaal, wij verkopen slaapcomfort.

Rob en Miram Bouckaert van Bouckaert Slaapcomfort hebben samen ruim 57 jaar ervaring in de beddenbranche. Ze hebben elkaar leren kennen bij een beddenspeciaalzaak in Leiderdorp. Daar werkten ze allebei. Ze verkochten er niet alleen bedden, ze besloten ook het bed met elkaar te delen.....

Samen hadden ze de droom om een eigen beddenzaak te openen. Dat werd Bouckaet Slaapcomfort aan de Smederij 2 in Noordwijkerhout. Ook zoon Jessy werkt al in de zaak. Hij rijdt mee als bijrijder, bezorgt en monteert bedden en kasten. Jessy wil Bouckaert later overnemen.

De winkelruimte is een paar maanden geleden flink uitgebreid en de winkel heeft een groot verzorgingsgebied met klanten uit de Bollenstreek maar uit Amsterdam, Rotterdam, Aerdenhout enz. Zij kopen goede producten tegen een eerlijke prijs, waarbij de service van Bouckaert op de eerste plaats komt. De collectie merken komt uit Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Denemarken en is laatst aangevuld met tempur.

Er is een brede variatie aan matrassen, dus voor ieder wat wils. De matrassen worden zelfs op maat gemaakt. Niet alleen voor bedden, maar ook voor o.a. vrachtwagens, caravans, campers en boten. Nee wordt bijna nooit verkocht, voor bijna ieder budget. Vakmanschap en service, daar draait het om bij Rob en Miriam.

En de koffie staat altijd klaar.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.