Datum: 08-12-2021 - 02:07
19
okt
'21
Burgemeester Wendy Verkleij te gast bij Ladies Only Businessclub Noordwijk en Regio.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Burgemeester Wendy Verkleij te gast bij Ladies Only Businessclub Noordwijk en Regio.

De regio kent veel ondernemende vrouwen en dat inspireerde een aantal mensen om die vrouwen op een bijzondere manier bij elkaar te brengen. Geen theekransje om nietszeggende verhalen te delen maar vooral zoeken naar mogelijkheden om op een inspirerende wijze elkaar deelgenoot te maken van elkaars kennis, kunde en ervaringen….

Dat leidde tot het oprichten van een regionale netwerkorganisatie met de naam Ladies Only Businessclub Noordwijk. Die met een zogenaamde Netwerkborrel vrouwen bij elkaar wil brengen die werkzaam zijn in allerlei branches in  grote en kleine bedrijven. Zoals eigenaressen en managers maar ook vrouwen in loondienst die de stap zouden willen nemen om ondernemer te worden.

Maandag 8 november is er weer een Ladies Only Businessclub netwerkbijeenkomst. Na de lange periode van inactiviteit door de pandemie nu wel een serieuze herstart van een serie netwerkborrels van Ladies Only Businessclub Noordwijk.

Voor deze eerste bijeenkomst die wordt georganiseerd in de Hotels van Oranje wordt er een speciaal programma gepresenteerd waarbij de Noordwijkse burgemeester Wendy Verkleij de eregast is. En vanzelfsprekend in de gelegenheid wordt gesteld om met eenieder kennis te maken en ook een bijzondere en inspirerende bijdrage te leveren. Verder is de avond natuurlijk bedoelt om ook als bezoekers nader met elkaar kennis te maken en vooral ook elkaar te inspireren.

Entree bedraagt € 10.00 inclusief 1 consumptie. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 01 november 2021 via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.ladiesonlyeventnoordwijk.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.