Datum: 26-01-2022 - 19:19

 

15
okt
'21
D66 presenteert Evelien Leeffers-de Jong als nieuw commissielid.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

D66 presenteert Evelien Leeffers-de Jong als nieuw commissielid.

Fractievoorzitter Dick Gutlich van D66 Noordwijk heeft Evelien Leeffers - de Jong voorgedragen als commissielid. Evelien neemt het stokje over van Joop Evers die het afgelopen jaar met succes aandacht heeft gevraagd voor de verbetering van het openbaar vervoer en de regionale samenwerking. Evelien (1995) is opgegroeid in Brielle…

en woont sinds 2018 met haar partner in Noordwijk aan Zee vlakbij het door haar geliefde strand. 

Evelien is afgestudeerd in Wageningen en Leiden Universiteit en werkt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aan een verantwoord en duurzaam Europees visserijbeleid. Het nieuwe commissielid gaat zich voor D66 richten op economie, duurzaamheid en verbetering van de participatie in het openbaar bestuur.

Wat zij wil bijdragen aan de gemeente: “Een frisse blik gericht op de toekomst. Een gezond en groen Noordwijk, met ruimte voor iedereen” aldus Evelien. Binnen D66 staat zij kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het commissielidmaatschap is hier een mooie voorbereiding op.

D66 is erg gelukkig met de aanwas van nieuwe, jonge, leden die politiek actief willen worden en ambities tonen. Het is fijn dat Joop Evers daarvoor plaats wil maken. Evelien zal in de raadsvergadering van 26 oktober a.s. worden geïnstalleerd.

Noordwijk, oktober 2021
Fractie D66 Noordwijk

Foto PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.