Datum: 21-10-2021 - 04:38
14
okt
'21
Circus op jarige De Witte School.
Geschreven door De Witte School

Circus op jarige De Witte School.

De Witte School in Noordwijk bestaat negentig jaar en vierde dit uitbundig met het team en alle leerlingen. Op donderdag 14 oktober kwam Circus Salto naar Noordwijk. Alle 340 leerlingen kregen van echte circusartiesten workshops aangeboden en sloten de dag af met een spetterende circusvoorstelling….

De voorstelling werd geopend door Fred van der Woerd en Willeke Kouwenhoven, oud-directieleden van De Witte School. Beiden zetten zich samen met oud leerkracht Eric Diepstraten in voor het kunst- en cultuuronderwijs van de school.

Met hun Stichting ’De Vrienden van De Witte School’ maakten zij de komst van het circus mogelijk. ‘De Vrienden’ hadden nog een cadeau voor de school; Een grote wereldkaart die een volledige muur in de school bedekt.

De wereldkaart werd symbolisch overhandigd aan Tia Vogelaar en Marleen Lohman, de huidige directieleden van de school.

Foto: PR

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.