Datum: 21-10-2021 - 03:02
14
okt
'21
Jordy de Mooij lijsttrekker voor het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk
Geschreven door CDA

Jordy de Mooij lijsttrekker voor het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk van 13 oktober is door de leden de kandidatenlijst vastgesteld. Jordy de Mooij (32) is gekozen tot lijsttrekker van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Jordy is de huidige fractievoorzitter voor het CDA in de gemeenteraad van de gemeente Noordwijk….

Jordy de Mooij: ‘’Ik heb erg veel zin om met de andere kandidaten een mooie campagne neer te zetten om zoveel mogelijk mensen te overtuigen van een stem op het CDA’’.  

Naast Jordy de Mooij bestaat de top 10 uit: 2. Theo Alkemade, 3. Sebastiaan Duivenvoorde 4. Wim van Haaster, 5. Max Uphoff, 6. Ria Vink, 7. Judith Sandriman, 8.Marie-Alin Alkemade, 9. Jan de Jong en 10. Jos Beugelsdijk (niet op de foto).

Naast het vaststellen van de kandidatenlijst is er uitgebreid gediscussieerd over het conceptverkiezingsprogramma die later dit jaar zal worden gepubliceerd.

Foto’s: PR

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.