Datum: 18-05-2022 - 08:04
07
okt
'21
Brand in kantoorpand 's Gravendijckseweg Noordwijk. (Foto’s + video)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Brand in kantoorpand 's Gravendijckseweg Noordwijk. (Foto’s + video)

In een kantoorpand aan de 's Gravendijckseweg in Noordwijk heeft donderdagochtend brand gewoed in het plafond. De brand woedde in een pand waar een ingenieursbedrijf gevestigd is. Een TL balk systeem stond in brand. De brand werd opgemerkt door werkend personeel waarna direct het ontruimingsplan in werking trad. Binnen twee minuten…

was het pand ontruimd en stonden de ongeveer veertig medewerkers op straat. Uit het pand kwam wat rook. De brandweer van Katwijk werd opgeroepen en ook kwamen de Officier van Dienst en een woordvoerder ter plaatse en er werd opgeschaald naar middelbrand. De brand kon worden gedoofd. Het pand is geventileerd en gelucht.

Salvage kwam ter plaatse om de schade in kaart te brengen en om men hierin bij te staan. De 's Gravendijckseweg werd vanwege de brand afgesloten.

Foto’s + videobeelden beschikbaar gesteld door Flashlight Fotografie.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.