Datum: 27-09-2023 - 16:39
06
okt
'21
Weefkring en bollenmanden vullen bij Streekmuseum Veldzicht.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Weefkring en bollenmanden vullen bij Streekmuseum Veldzicht.

Op zaterdag 9 en zondag 10 oktober laat ‘Weefkring de Bollenweef’ zien wat de leden in de coronatijd allemaal gemaakt hebben aan weefwerk. Het werk is in een tentoonstelling te zien in De Stal op Veldzicht. Om het weven te promoten bij de inwoners in de Bollenstreek zal ook op 7 november De Stal open zijn voor bezoekers….

Op de genoemde data kunnen bezoekers ook de kruidentuinen en het Streekmuseum Veldzicht bezoeken. De entree voor het museum bedraagt € 5,00. Museumjaarkaarthouders kunnen gratis naar binnen. Bezoek aan De Stal en de kruidentuinen op Veldzicht is gratis.

De openingstijden zijn van 10.00-17.00 uur.

Bolllenmanden vullen op Veldzicht
Elke zaterdag in oktober en november kan er weer naar hartenlust gewerkt worden aan het vullen van manden met bollen die na afloop mee genomen kunnen worden naar huis. Elke zaterdag zijn er twee sessies. De eerste begint om 10.00 uur. De tweede om 11.30 uur. Aan het vullen en de mand zijn kosten verbonden: € 27,50. Het verleden heeft aangetoond dat er veel animo is voor deze leuke bezigheid. Dus aanmelden is verplicht. Dat kan bij Lida van der Voort (0642204546).

Bezoekadres: Herenweg 114, 2201 AL in Noordwijk

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.