Datum: 26-01-2022 - 17:26

 

06
okt
'21
Veel rookontwikkeling bij brandoefening "middelbrand" in Noordwijk. (Foto’s)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Veel rookontwikkeling bij brandoefening "middelbrand" in Noordwijk. (Foto’s)

De Noordwijkse brandweer heeft afgelopen maandagavond een brandoefening gedraaid in een pand langs de Herenweg in Noordwijk. Het pand, dat vlakbij de kruising met de Beeklaan gevestigd staat, werd gevuld met kunstrook en ook werden er vlamapparaten ingezet. Er zou brand woeden in een kraakpand. In het pand waren meerdere slachtoffers…

zeker wel acht. De brandweer schaalde voor deze brand op naar "middelbrand" waardoor er met twee tankautosluiten werd gewerkt. De brandweer kon het vuur "blussen" en de slachtoffers konden uit de woning en van het dak van het huis worden gered. 

De brandweerploeg van Noordwijk was net klaar met de oefening en alles aan het inpakken toen er een echte melding kwam. In de Jan Kloosstraat was het foute boel met koolstofmonoxide. Klik hier voor het artikel.

Foto’s brandweeroefening: Flashlight Fotografie

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.