Datum: 26-01-2022 - 19:17

 

06
okt
'21
Muziekvereniging “ St. Jeanne d’ Arc” zoekt oud-leden voor reünie op 13 november.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Muziekvereniging “ St. Jeanne d’ Arc” zoekt oud-leden voor reünie op 13 november.

Muziekvereniging “ St. Jeanne d’ Arc”  bestaat dit jaar 100 jaar. Bij deze leeftijd hoort natuurlijk een rijke historie en een ontelbare schat aan herinneringen, gevormd door alle mensen die ergens in de historie het pad van de vereniging hebben gekruist….

Wij zouden het enorm leuk vinden om deze herinneringen gezamenlijk op te halen met de mensen die deel zijn geweest van onze vereiging. Daarom zijn we hard op zoek naar oud-leden, vrijwilligers, dirigenten en instructeurs. Hoe leuk zou het zijn om nou net die ene persoon tegen te komen die in 1985 naast je zat bij de harmonie, met wie je in de jaren 90 oud papier hebt opgehaald of met wie je in 2013 een gouden medaille op het WMC hebt gewonnen?

Bent u oud-lid, oud-vrijwilliger, oud-dirigent of oud-instructeur? Dan nodigen wij u van harte uit op zaterdag 13 november om 16:00 uur in De Parade, van der Weijdenlaan 2A te Noordwijkerhout. Graag wel even aanmelden, zodat we ongeveer weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan tot 1 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u nog meer oud-leden kennen? Tip ze dan gerust, zodat ook zij zich kunnen aanmelden. Wij zullen rekening houden met alle dan geldende Corona voorschriften!

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.