Datum: 02-10-2023 - 10:46
03
okt
'21
Gratis hoofdkussen actie Bouckaert Slaapcomfort voor onderwijzend personeel groot succes.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Gratis hoofdkussen actie Bouckaert Slaapcomfort voor onderwijzend personeel groot succes.

Van 18 t/m 29 september kon iedereen die werkzaam is in het onderwijs, een gratis kussen t.w.v. € 39,95 komen halen in de winkel bij Bouckaert Slaapcomfort. Na het enorme succes van de actie gratis hoofdkussen voor de zorg is ook de actie voor het onderwijzend personeel een groot succes geworden. Eigenaren Rob en Miriam van Bouckaert Slaapcomfort hadden maar liefst 400 hoofdkussens ingeslagen...

Ondertussen is de actie beëindigd maar de belangstelling was zo groot dat er een lijst is aangelegd van leerkrachten, die alsnog een hoofdkussen krijgen uitgereikt als de bestelde nieuwe voorraad is gearriveerd. Daarmee worden er uiteindelijk nog meer gratis kussens (in totaal 450) uitgedeeld als toen met de actie met de zorg, aldus een tevreden Rob en Miriam Bouckaert.

Neem ook een kijkje in de vergrote showroom waarbij er een uitbreiding in het assortiment is van Bouckaert Slaapcomfort, Smederij 2 in Noordwijkerhout.

Op zondag en maandag is de winkel gesloten.

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.