Datum: 27-09-2023 - 17:52
01
okt
'21
Opening Kinder-Cultuurmaand op jarige De Witte School.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Opening Kinder-Cultuurmaand op jarige De Witte School.

Vanmorgen, vrijdag 1 oktober, bezocht wethouder Roberto ter Hark De Witte School om samen met de leerlingen de kinder-cultuurmaand Noordwijk te openen. Harmoniekapel Crescendo was al vroeg present op het schoolplein en zorgde voor muzikale gezelligheid. Daarnaast is het ook feest op De Witte School die in 1931 voor het eerst haar deuren opende en dit jaar dus 90 jaar bestaat….

Het jubileumfeest van de school combineert heel goed met het Kinderboekenweekthema ‘Worden wat je wil’ en sluit goed aan bij de kinder-cultuurmaand. De leerkrachten verschenen tijdens het openingsfeest in beroepskleding op het versierde schoolplein. Zelfs een astronaut was present!

Samen met alle leerlingen opende wethouder Roberto ter Hark, na een inleidend praatje, een culturele plattegrond van Noordwijk. Op de plattegrond is te zien waar in Noordwijk culturele activiteiten voor kinderen te vinden zijn. Het thema is: ‘Op reis door Noordwijk, ontdek een nieuwe plek!’

Bij een aantal musea in de gemeente Noordwijk kunnen kinderen een sticker op de plattegrond laten plakken na hun bezoek. Bij vier stickers kan er bij de VVV in Noordwijk of Noordwijkerhout een verrassing worden opgehaald. 

Foto’s: BON Wendy Weijers 

{gallery}15164{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.