Datum: 02-10-2023 - 23:47
30
sep
'21
Houd jij je huid geZONd? Gemeente Noordwijk koopt 50 zonnebrandcrème dispensers.
Geschreven door Gemeente noordwijk
Foto's Redactie BON

Houd jij je huid geZONd? Gemeente Noordwijk koopt 50 zonnebrandcrème dispensers.

De zon is heerlijk, maar teveel zon niet. Je kunt verbranden en vergroot hiermee de kans op huidkanker. Zonnebrand smeren gaat dit tegen. Door te smeren voorkom je zonneschade en houd je je huid gezond. Smeren met zonnebrandcrème moet net zo’n gewoonte worden als handen wassen of water drinken. Maar je denkt er niet altijd aan als je de deur uitgaat. Daarom kocht de gemeente 50 dispensers gevuld met zonnebrandcrème….

Locatie zonnebranddispensers
De dispensers moeten komen te hangen op plekken waar veel mensen in de buitenlucht zijn. Denk aan scholen, sportclubs of strandpaviljoens. Fijn als er zonnebrandcrème bij de hand is. De 1e zonnebrandcrème-dispenser is trouwens al in gebruik in gebruik genomen door voorzitter Harry Admiraal van de Reddingsbrigade Noordwijk. 

Actie zonnebrandcrème
De actie zonnebrandcrème is een primeur voor Noordwijk. Noordwijk is tot nog toe de enige gemeente in Nederland die de eerste 50 zonnebrandcrème-dispensers aan inwoners uitdeelt. Daarom de oproep: Doe mee! Steun de actie en vraag een dispenser aan voor je school, sportvereniging of strandpaviljoen. Bestel de dispenser nu zodat je voorbereid bent op volgend voorjaar en zomer. Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.