Datum: 23-10-2021 - 16:28
28
sep
'21
Update: 2 personen aangehouden. Auto schept fietser in Noordwijk, VOA doet onderzoek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Update: 2 personen aangehouden. Auto schept fietser in Noordwijk, VOA doet onderzoek.

Op de Oude Zeeweg in Noordwijk heeft dinsdagochtend 28 september een ongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto. De aanrijding gebeurde ter hoogte van de Koepelweg. De fietser werd door de wagen geschept en kwam hard ten val. De autoruit liet duidelijk zien dat het slachtoffer daar tegenaan kwam….

Na de val werden direct de hulpdiensten in kennis gesteld. Een ambulance en diverse politie eenheden spoedde zich naar de ongeval locatie. Het slachtoffer werd met een schepbrancard van de weg getild en in een vacuümmatras op de rijdende brancard gelegd. In de ambulance werden de verdere nodige medische handelingen verricht waarna de ambulance met spoed naar het ziekenhuis vertrok.

De politie zette een deel van de Oude Zeeweg af voor verkeer. Dat kon nog wel passeren. Een agent van Team Verkeer kwam ter plaatse waarna op zijn aangeven ook de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) werd opgeroepen om een verkeersonderzoek in te stellen. Dit om sporen veilig te stellen en feiten vast te leggen om de oorzaak van het ongeval te kunnen achterhalen. De auto en de fiets liepen aanzienlijke schade op.

De woordvoerder van de politie heeft later gemeld dat beide inzittenden van de auto zijn aangehouden omdat niet bekend werd wie er gereden heeft.

Foto’s: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.