Datum: 23-10-2021 - 16:36
28
sep
'21
 Nominatie vrijwilligersprijzen 2021. Wie verdient er volgens jou een vrijwilligersprijs?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

 Nominatie vrijwilligersprijzen 2021. Wie verdient er volgens jou een vrijwilligersprijs?

 Welke vrijwilliger, vereniging, organisatie of buren mogen wel in het zonnetje worden gezet? Nomineer nu je favoriet vóór 12 november! Ook in 2021 was en is het misschien wel een uitdaging om vrijwilligerswerk te doen en om anderen te ontmoeten. Des te belangrijker om ook in de buurt aan elkaar te denken, iets voor elkaar te betekenen en soms elkaar te ondersteunen waar nodig. We hebben net zoals vorig jaar…

de burenprijzen toegevoegd. De lieve burengebaren zijn niet aan ons voorbijgegaan: van een simpele goedemorgen en een praatje tot een boodschap doen voor je zieke buurman. Daar mag zeker aandacht aan worden besteed. 

We gaan in december de prijzen weer uitreiken. Ook dit jaar zal het, net zoals vorig jaar, toch even anders gaan. We kunnen nog steeds niet met zekerheid met een hele grote groep bij elkaar komen, maar we gaan er wel iets leuks van maken. 

Wij nodigen je uit om binnen je organisatie/ vereniging of omgeving te kijken wie er een leuke prijs verdient. Natuurlijk kan het ook een vriend, familielid of kennis zijn. Wil je iemand nomineren? Dien dan je nominatie in via de website van Welzijn Noordwijk.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Corrie Hunnekink, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 of bel 06 18999197.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.