Datum: 23-10-2021 - 16:24
25
sep
'21
Stichting MuBo (Muziektheater Duin- en Bollenstreek) zoekt “nieuw” talent voor de grote nieuwe productie “The Wizard of Oz”.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Stichting MuBo (Muziektheater Duin- en Bollenstreek) zoekt “nieuw” talent voor de grote nieuwe productie “The Wizard of Oz”.

MuBo, al meer dan 10 jaar actief en inmiddels een begrip in de Duin- en Bollenstreek, heeft al 15 grotere en kleinere producties gemaakt, waaronder een aantal hitproducties uit de musicalwereld zoals My fair Lady, Cats, Junglebook, Joseph, Sunset Boulevard, Jesus Christ Superstar en Cyrano….

Dit najaar start start MuBo met de audities en repetities voor haar nieuwe grote productie “The Wizard of Oz”. Een oude naam die MuBo in een gedurfd, nieuw jasje gaat steken met gebruikmaking van een combi van augmented reality en emersive theatre. Zeg maar 4D (of zelfs 5D) theater. MuBo zoekt hiervoor musicalenthousiasten van 18 jaar en ouder die de stap richting podium durven maken. Handelsmerk van MuBo is plezier: een brede groep mensen voor en achter de schermen die samen plezier beleven aan het maken van een voorstelling en dat plezier weten over te brengen op het publiek.

MuBo maakt muziektheater met talentvolle amateurs, maar huldigt ook het principe dat ‘iedereen mag meedoen’. Eenieder die graag zingt, danst en speelt (of dat wil leren) is welkom. Er wordt gewerkt onder begeleiding van professionals die hun sporen hebben verdiend op gebied van regie, dans, zangbegeleiding en orkestdirectie.

Wil jij ook stralen op het podium en deelnemen aan de productie “The Wizard of Oz”?

Meld dan snel je interesse via www.stichtingmubo.nl/zelf-meedoen/2021-2022 

Start repetities: eind oktober/ begin november 2021.

Uitvoeringen: laat voorjaar (mei/juni 2022) óf vroeg najaar (oktober 2022)

Een en ander onder voorwaarden van regelgeving en mogelijkheden rondom Covid-19 vanuit de overheid.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.