Datum: 23-10-2021 - 17:22
24
sep
'21
Fairtrade Noordwijk zoekt vrijwilligers.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Fairtrade Noordwijk zoekt vrijwilligers.

Fairtrade Noordwijk maakt zich in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk sterk voor de bevordering van eerlijke en duurzame handel, productie en consumptie. Ondersteund door de gemeente wil deze vrijwilligersorganisatie - onder meer door informatie en voorlichting - het gebruik van fairtradeproducten door consumenten en organisaties bevorderen…

en detailhandel en horeca stimuleren zoveel mogelijk van zulke producten aan te bieden. Om zo steeds meer inhoud te geven aan ‘Noordwijk Fairtrade Gemeente’.

Doe je mee?
Voor haar activiteiten zoekt Fairtrade Noordwijk nieuwe vrijwilligers. Voor onder meer ontwikkeling en beheer van social media-kanalen op Instagram en Facebook en om mee te doen aan leuke promotie-activiteiten en bedrijfsbezoeken. En natuurlijk ook voor nieuwe ideeën! Meer informatie over Fairtrade Noordwijk vind jeop www.fairtradenoordwijk.nl

Wil jij ook actief bijdragen aan een betere en duurzamere wereld? Of heb je nog vragen? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.