Datum: 23-10-2021 - 17:04
18
sep
'21
Automobiliste verliest macht over het stuur en belandt in de sloot.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Automobiliste verliest macht over het stuur en belandt in de sloot.

Vanmorgen tegen half 4 kwam er een melding bij de alarmcentrale dat er een auto te water was geraakt op de toerit naar de N206 vanaf de Beeklaan. Ambulance en politie waren snel ter plaatse. De bestuurster was zelfstandig uit de auto gekomen en werd nagekeken in de ambulance…

Behalve een nat pak mankeerde de vrouw niets. De politie heeft de vrouw voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau, omdat er zeer vermoedelijk sprake van was dat de vrouw onder invloed van alcohol was. In eerste instantie had de vrouw een vriend gebeld om haar te komen helpen met de auto. Kansloos, gezien de situatie waarin de auto zich bevond. Deze vriend was op de fiets een gedeelte van de N206 opgereden om ter plaatse te komen. Daarna zijn alsnog de hulpdiensten ingeschakeld.

De berger is ter plaatse gekomen om de auto uit de sloot te trekken en af te voeren. Provincie Zuid-Holland heeft de rijbaan veilig gesteld. 

Foto’s: BON Wendy Weijers 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.