Datum: 21-10-2021 - 03:51
15
sep
'21
Opslagruimte nodig? Hier vind je de mogelijkheden.
Geschreven door Advertorial

Opslagruimte nodig? Hier vind je de mogelijkheden.

Struikel je inmiddels over allemaal spullen, omdat je te veel in huis hebt dat je tijdelijk niet gebruikt? Of ga je verhuizen en staat een groot deel van de dozen tijdens de voorbereiding in de weg? Zorg dan voor een opslagruimte die je meer ruimte en lucht geeft, terwijl jij ongestoord thuis kunt zijn of de verhuizing kunt regelen….

In deze blog lees je over de mogelijkheden voor opslagruimte. En woon je in de omgeving van Noordwijk of ga je in deze regio verhuizen, dan is opslagruimte Noordwijk de uitgelezen locatie voor het zorgeloos opbergen van je spullen.

Meer ruimte creëren met een opslagruimte
Terwijl je thuis op zoek bent naar die ene map met administratieve zaken, kom je in je zoektocht alleen maar papierwerk en andere spullen tegen die je voorlopig niet nodig hebt. Maar je kunt ze ook niet weg doen, omdat je die uiteindelijk wel tevoorschijn moet halen voor specifieke doeleinden. Bij gebrek aan een zolder of een opberging aan huis, heb je geen ruimte om dat materieel in op te bergen.

Wil je bepaalde spullen sneller kunnen vinden zonder eerst over ander huishoudelijk materiaal te struikelen? En heb je liever een leeg en opgeruimd huis zonder dat kasten uitpuilen? Bekijk de mogelijkheden voor een opslagruimte waar je al je spullen naartoe verplaatst, zodat je thuis meer ruimte creëert.

Diverse soorten opslagruimte
Afhankelijk van het aantal spullen dat je wilt opbergen in de opslagruimte, zijn er diverse mogelijkheden. Wat betreft de afmeting kies je voor een inhoud van 16m3, 33m3 of 37m3. De afmeting is afhankelijk van de soort opslagruimte die je wilt:

• Met self storage kun je eenvoudig in enkele stappen bij je opslagruimte komen. De container waarin jouw spullen zijn opgeslagen, staat in een veilige locatie. Door online te reserveren en een code in te voeren, krijg je eenvoudig toegang tot de opslagruimte. Deze staat opgestapeld tussen andere containers, maar wordt automatisch naar je toegebracht wanneer jij de code invoert.

• Een mobiele opslagruimte aan huis, deze is ideaal voor tijdelijk gebruik. Ga je verhuizen of verbouwen en wil je belangrijke spullen veilig stellen, dan gebruik je de mobiele opslagruimte. Deze wordt op je oprit geplaatst, dus je hebt direct toegang en je kunt ongestoord verbouwen of verhuizen zonder dat waardevolle spullen beschadigd raken.

• Opslag met verhuishulp is ideaal, omdat professionele verhuizers je helpen om waardevolle goederen te verplaatsen naar de opslagruimte. Je hoeft je rug en knieën niet te belasten en kunt toch verzekerd zijn van een veilige opslag voor je spullen.

• Ook voor je bedrijf is het mogelijk een opslagruimte te huren. Voor het tijdelijk opslaan van materiaal dat je niet direct nodig hebt en om ruimte te besparen op kantoor.

Reserveer een opslagruimte voor meer ruimte in huis of tijdens een verhuizing
Voor ieder opruimprobleem is er een oplossing. Dankzij professionele opslagruimte kun jij gerust je waardevolle spullen opbergen of ander materiaal dat je voorlopig niet gebruikt opslaan. Met de diverse soorten opslagruimte is voor iedere situatie een oplossing op maat. Bij huis of in een veilige locatie, jouw spullen staan niet langer in de weg en zijn toch binnen handbereik.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.