Datum: 30-06-2022 - 06:53
16
sep
'21
Nationale Sportweek bij vv Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Nationale Sportweek bij vv Noordwijk.

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu…

Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook opnieuw het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek dit jaar!

In heel Nederland organiseren gemeentes, sport bedrijven en clubs activiteiten om jou op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen.

Bij voetbalvereniging Noordwijk op sportpark Duinwetering kan vrijblijvend kennisgemaakt worden met  Walking Football (voetbal met aangepaste regels voor 55+) en BeweegFIJN. BeweegFIJN biedt een gevarieerd beweegaanbod op ieder niveau. De lessen, gegeven door de Buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk, zijn geschikt voor volwassenen met óf zonder beweegervaring. Het plezier staat voorop en het uiteindelijke doel is dat de deelnemers structureel meer gaan bewegen. De lessen worden buiten gegeven, waarbij het dragen van sportieve kleding wenselijk is.

Wanneer? Op woensdag 22 september en 29 september van 9.45 uur tot 11.00 uur. Gestart wordt met koffie/thee.

Verder kan vrijblijvend kennisgemaakt worden met ASS voetbal: voetbaltraining voor jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar met autistisch spectrum stoornis.

Wanneer: op woensdagavond 22 september en 29 september van 18.15 uur tot 19.15 uur

Informatie bij Leo Kruithof, tel 06-45891281. E-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.