Datum: 27-09-2021 - 14:55
14
sep
'21
Kleuterklassen krijgen van Aad en Arnold rondleiding door Dirk Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Kleuterklassen krijgen van Aad en Arnold rondleiding door Dirk Noordwijk.

In totaal drie kleuterklassen van de Rehobothschool in Katwijk hebben gisteren en vandaag rondleidingen gehad in de Dirk Supermarkt aan de Keuvel in Noordwijk. De school heeft een thema die in het teken staat van ‘supermarkt’. Het thema duurt 8 weken. Dirk Noordwijk heeft allerhande attributen gesponsord, zoals kinder winkelwagentjes, en de hele gang op school is supermarkt geworden….

Een rondleiding in een echte supermarkt mag natuurlijk dan ook niet ontbreken. Vanmorgen stonden Aad en Arnold de kleuters al op te wachten. Alle afdelingen van de supermarkt werden bezocht. Bij het fruit moest natuurlijk geproefd worden van heerlijke druiven, in de vriezer werd gevoeld hoe koud het daar was, en bij de emballage werd alles uitgelegd over het inleveren van lege flessen en kratten. Zelfs de grote vrachtwagen ontkwam niet aan een bezoek.

Halverwege de rondleiding werd elk klasje getrakteerd op limonade en fruit in de kantine. Het was voor de kleuters een zeer leerzame ochtend! Ze danken Dirk Noordwijk, en in het bijzonder supermarktmanager Aad van der Zalm en zijn collega Arnold voor de gastvrijheid. 

Foto’s: BON Wendy Weijers 

Foto’s school: Rehobothschool

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.