Datum: 20-09-2021 - 04:01
13
sep
'21
Melding over onkruid doorgeven? Doe het via Fixi.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Melding over onkruid doorgeven? Doe het via Fixi.

Het weer in de afgelopen zomer heeft er voor gezorgd dat het onkruid zeer snel groeide. Hierdoor is een achterstand ontstaan om het onkruid te verwijderen. Momenteel plant de gemeente extra werkzaamheden in om deze achterstand in te halen. Raadsleden Kim Smeltink en Frans van Kouwen van Lijst Salman hebben dit probleem afgelopen week onder de aandacht gebracht…

bij de gemeente met als resultaat dat er wat aan gedaan gaat worden. Er is ook een rondvraag over ingediend. Jouw meldingen over onkruid in de straten helpen hierbij.

Melden via Fixi
Groeit er veel onkruid in jouw omgeving? Laat het de gemeente dan weten. Je kunt jouw meldingen over onkruid doen via Fixi. De melding komt binnen bij de buitendienst van de gemeente. Zij zetten het gelijk in hun planning. 

Systeem voor meldingen in de buitenruimte
Fixi is het systeem voor meldingen in de buitenruimte. Je kunt jouw melding eenvoudig in Fixi zetten via Melding over openbare ruimteFixi.nl of via de Fixi-app. Je kunt via Fixi ook foto’s meesturen van de situatie.

Foto: PR 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.