Datum: 20-09-2021 - 04:34
15
sep
'21
KidsDag: 15 jaar Bibliotheek Bollenstreek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

KidsDag: 15 jaar Bibliotheek Bollenstreek.

Dit jaar bestaat de Bibliotheek Bollenstreek 15 jaar en dat wordt gevierd. Voor de jongste leden is op 18 september een speciale KidsDag georganiseerd in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek. Kinderen kunnen komen speuren of spelletjes spelen bij een bibliotheek in de buurt….

Met de superheldenspeurtocht door de bibliotheek gaan kinderen op zoek naar hun favoriete boekenheld. Van Nijntje tot Harry Potter! Grote boekenhelden als Bob de Bouwer, Kikker, Vos en Haas, Winnie de Poeh en Jip en Janneke komen allemaal voorbij in deze speurtocht.

Met de speurkaart die verkrijgbaar is bij elke vestiging van de bibliotheek kan het speuren beginnen. Bij inlevering van een volle speurkaart ligt er een cadeautje klaar bij de balie.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Loop gewoon gezellig binnen! Check vooraf wel even de openingstijden van jouw bibliotheek. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Praktische informatie Kidsdag
Datum: 18 september
Tijd: tijdens openingstijden van de bibliotheek
Locatie: alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek
Deelname: gratis

Meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.