Datum: 30-06-2022 - 06:25
07
sep
'21
Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.

De politie stelt steeds meer informatie beschikbaar via hun website en social mediakanalen over hun werkzaamheden en meldingen die er dagelijks binnenkomen. De politie geeft aan dat het gebruik van social media voor hun een manier is om de politie te verbinden met burgers, bedrijven en partners. Via communiceren op social media draagt men bij aan de doelen van de organisatie, het politiewerk...

en het vertrouwen in de politie. Ook Politie in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout, De Zilk) is actief op de social media en sinds kort geeft men een weekoverzicht van de meldingen die er afgelopen week binnen kwamen.

Politie weekoverzicht.
Hieronder staat een kleine selectie van de meldingen die wij afgelopen week hebben gehad.

Kijkt u weer even mee? 

- Op woensdag 1 september zijn wij ter plaatse geweest bij een ruzie op de kermis in Noordwijk. Hierbij zou één persoon mishandeld zijn door een groep personen naar aanleiding van een eerder conflict. Wij hebben iedereen gehoord, de situatie in kaart gebracht en aangifte opgenomen. Hierna heeft iedereen weer zijn weg vervolgd.

- Op maandag 30 augustus hebben wij een winkeldief aangehouden. Deze persoon probeerde onder zijn jas 2 flessen alcohol te stelen. Helaas voor de dief vond de winkelmedewerker de jas van de dief wel erg bol staan.

- Daarnaast hebben we opnieuw veel aangiftes betreft diefstallen binnengekregen en geluidsoverlast-meldingen. Het gaat opnieuw over diefstallen uit auto’s, garages en huizen. Ook elektrische fietsen zijn opnieuw veel gestolen afgelopen week.

- Ook zijn wij afgelopen week opnieuw meerdere malen ingezet bij meldingen met betrekking tot verkeersongevallen en hebben wij geassisteerd bij meerdere hulpverleningsmeldingen.

Foto PR. 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.