Datum: 18-05-2022 - 09:05
04
sep
'21
Palliam: ‘Woorden van Liefde’ en ‘Breek de Week’.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Palliam: ‘Woorden van Liefde’ en ‘Breek de Week’.

WOORDEN VAN LIEFDE Op woensdag 22 september gaat Frank Kazenbroot om 19.30 uur in het Victorhuis te Noordwijkerhout op zoek naar mystieke kant van het werk van dichter en zanger Leonard Cohen. Tijdens deze avond zullen we luisteren naar een aantal van zijn nummers rond het thema liefde. In zijn songteksten…

vervlecht hij zijn eigen liefdeservaringen met oa Bijbelse liefdes verhalen. Het verlangen van Cohen naar liefde van mensen en van God is dan ook een centraal thema in zijn muziek. Op 15 jarige leeftijd werd Frank Kazenbrood geraakt door deze muziek en kwam hij hierin iets van God op het spoor. Hij is theologie gaan studeren en ingetreden bij de Norbertijnen van Heeswijk-Dinther.

Op dit moment is hij geestelijk verzorger van het bisdom Rotterdam. Tijdens deze avond staan reflectie en verdieping centraal. Laat u dus meenemen op deze muzikale reis over de liefde. Inschrijven: www.palliam.nl 

BREEK-DE-WEEK
Iedere woensdagochtend bent u tussen 10.15 en 11.30 uur van harte welkom voor een gesprek van mens tot mens. Want dat is de insteek bij breek de week. Gewoon praten met elkaar zonder dat er een schermpje of een internet verbinding voor nodig is. De ene keer staat er een gespreksonderwerp centraal, een andere keer wordt er op een meer praktisch en creatieve manier invulling gegeven aan deze ochtend.

Centraal staat echter gezelligheid en het met elkaar dingen delen. Natuurlijk ontbreken de koffie en de thee niet. U bent van harte welkom bij deze onderbreking van de week. Een pauze momentje, om te genieten van wat het leven waardevol maakt. We vragen u zich van tevoren aan te melden in verband met de geldende corona maatregelen.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.