Datum: 06-07-2022 - 12:12
29
aug
'21
Aftrap seizoen voor de jongste jeugdleden van vv Noordwijk.
Geschreven door vv Noordwijk

Aftrap seizoen voor de jongste jeugdleden van vv Noordwijk.

Door een boog van rode en witte ballonnen werden de jongste leden van vv Noordwijk verrast met een veld vol leuke spelen. De jeugdtrainers en begeleiders zorgden met hulp van spelers van Noordwijk 1 en 2 dat alle kinderen een sportieve ochtend beleefden….

Vanaf deze week starten de voetbaltrainingen weer voor de jeugd. De jongste spelers bij Noordwijk van 4 tot 6 jaar spelen in de Superliga. De kinderen van de Superliga trainen twee keer per week op woensdag en zaterdag.

In 2021 wil vv Noordwijk het aantal jeugdleden uitbreiden. Naast de mooie locatie en de goede jeugdopleiding biedt vv Noordwijk veel leuke activiteiten voor de jeugd. Voor 2022 zijn er weer veel nieuwe evenementen voor de jeugd  gepland varierend van toernooien tot een penaltybokaal en strandtrainingen.  

Wil je de activiteiten van vv Noordwijk volgen kijk dan op de website www.vvnoordwijk.nl of volg vv Noordwijk op Instagram of Facebook.

Foto’s: PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.