Datum: 02-10-2023 - 11:01
26
aug
'21
Fusieschool Zeehonk Wakersduin vraagt aandacht aan het verkeer rondom de Quarles van Uffordstraat.
Geschreven door Fusieschool
Foto's Redactie BON

Fusieschool Zeehonk Wakersduin vraagt aandacht aan het verkeer rondom de Quarles van Uffordstraat.

Vanaf aankomende maandag starten de scholen weer. Zoals ook de nieuwe fusieschool Zeehonk Wakersduin. Per 1 augustus zijn de scholen officieel samengevoegd. De fusieschool zal dit schooljaar op woensdag 1 september in de gemeente Noordwijk de campagne "de scholen zijn weer begonnen" aftrappen. Dit schooljaar heeft de fusieschool te maken…

met een nieuwe schoolroute voor veel leerlingen. Alle onderbouwleerlingen van de fusieschool huisvesten op locatie Zeehonk in de Julianastraat.

Dit betekent dat sommige leerlingen de Quarles van Uffordstraat moeten oversteken. Een nieuwe route over een drukke weg waar de school graag de aandacht van de inwoners voor vraagt.

Vorig schooljaar is de school in overleg met de gemeente al tot lichtsignalen gekomen voor deze druk bereden weg. Gezien over twee schooljaren de leerlingen allemaal huisvesten in de nieuwbouw school aan de Hoogwakersbosstraat blijft dit een belangrijke oversteek voor de school waar de aandacht van de weggebruikers voor nodig is.

Foto:; FB Zeehonk

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.