Datum: 04-06-2023 - 18:46
25
aug
'21
Burgemeester Wendy Verkleij neemt eerste presentatiemagazine van vv Noordwijk in ontvangst.
Geschreven door Vv noordwijk
Foto's Redactie BON

Burgemeester Wendy Verkleij neemt eerste presentatiemagazine van vv Noordwijk in ontvangst.

Zaterdag 21 augustus werd het nieuwe voetbalmagazine van vv Noordwijk gepresenteerd. Een magazine met een vooruitblik op het nieuwe voetbalseizoen, met interviews, foto’s van de staf en selectie van vv Noordwijk en uiteraard een bijdrage van de jeugd. Voorzitter Henk Hoogervorst overhandigde het eerste exemplaar aan burgemeester Wendy Verkleij. In aanwezigheid van de leden…

van de Businessclub en het bestuur werd ook de officiële aftrap van de Jack’s League, de competitie op het hoogste amateurniveau in Nederland, verricht.

Bij de Businessclub van vv Noordwijk komen zakelijke en sportieve ambities samen.  Door u aan te sluiten bij de Businessclub steunt u vv Noordwijk en vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf op lokaal, sociaal, regionaal en landelijk niveau.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of vindt u het leuk om een keer te komen kijken? Neem dan contact op met Anja Taverne-van der Meij, voorzitter Businessclub vv Noordwijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie is te vinden op de website en in het presentatiemagazine.

Foto: Wim Siemerink

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.