Datum: 21-10-2021 - 03:42
18
aug
'21
De Dierenbescherming zoekt collectanten in Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

De Dierenbescherming zoekt collectanten in Noordwijk.

De medewerkers en vrijwilligers van de Dierenbescherming zetten zich onvermoeibaar in voor het realiseren van onze droom: ‘Een wereld waarin de belangen van dieren vanzelfsprekend worden meegenomen in het denken en handelen van mensen’. Ze doen dit met liefde maar kunnen dit alleen blijven doen met de steun van leden, donateurs en gulle gevers. In de week van 3 t/m 9 oktober vraagt de organisatie…

om steun tijdens de jaarlijkse collecteweek. Doe mee tijdens de collecteweek en geef je op als collectant.

Dieren verdienen goede zorg, hulp en opvang als het nodig is. Maar ook zoeken we samenwerkingen op, zetten we ons in voor een beter leven voor dieren, lobbyen we om dierenwelzijn te verankeren in de wet, zoeken we naar diervriendelijke alternatieven en inspireren we kinderen middels educatie.

Daarom is het doorzetten van de enige diergerichte collecteweek des te belangrijker. Hoe meer collectanten aan de slag gaan, hoe groter de opbrengst voor hulp aan dieren in nood. Help de Dierenbescherming in de strijd tegen dierenleed en meld je aan als (online) collectant. www.dierenbescherming.nl/collecte

Het werk van de Dierenbescherming 
In Nederland leven miljoenen dieren. Huisdieren, landbouwdieren en wilde dieren. Deze dieren hebben zelf geen stem en komen daardoor helaas nogal eens in de verdrukking. De Dierenbescherming komt op voor deze dieren. We doen dit onder meer met hoogwaardige dierenhulp, voorlichting, educatie en beïnvloeding van beleid. Ons streven is om dierenleed te voorkomen, zodat redden minder vaak nodig is. Maar als dieren dan toch in nood raken, zijn wij er om ze te redden en op te vangen. Een aangereden kat, een verwaarloosde hond of een konijn dat achter is gelaten in het park, ze kunnen op de hulp van de Dierenbescherming rekenen. Die hulp gaat dag en nacht door. De Dierenbescherming is haar collectanten daarom extra dankbaar voor de tijd en inzet en hoopt dat deze inzet wordt beloond.

Miljoenen dieren in de vee-industrie hebben een beter leven dankzij het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming en de organisatie maakt zich sterk om het leven van wilde dieren te beschermen.

Wil je collectant zijn in Noordwijk? Meld je dan aan bij Bianca Duyndam, wijkhoofd Noordwijk aan Zee via 06-37289628.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.