Datum: 02-10-2022 - 22:03
16
aug
'21
BeweegFIJN en Walking Football op sportpark Duinwetering.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

BeweegFIJN en Walking Football op sportpark Duinwetering.

Iedere woensdagochtend is dé beweegochtend voor senioren op sportpark Duinwetering. Walking Football is al geruime tijd een succesvolle activiteit, BeweegFIJN gaat vanaf 1 september weer van start. Na een succesvolle proefperiode van BeweegFIJN in juli is gebleken dat er voldoende animo is om de activiteit voort te zetten…

Het unieke aan BeweegFIJN is het gevarieerde aanbod en het feit dat deelname mogelijk is op ieder niveau. De lessen, gegeven door buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk,  zijn zowel geschikt voor volwassenen met weinig beweegervaring, als voor volwassenen die wel beweegervaring hebben. Het plezier staat voorop bij BeweegFIJN en het uiteindelijke doel is dat de deelnemers structureel meer gaan bewegen. De lessen worden buiten gegeven, sportieve kleding is wenselijk.

Inschrijven voor BeweegFIJN is mogelijk via de website www.noordwijkactief.nl en bij vragen kan er een e-mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een aantal keren kennismaken is gratis, bij blijvende deelname kan een strippenkaart aangeschaft worden met 12 strippen voor € 30.

Omdat Walking Football bedoeld is voor senioren zijn de regels van het spel op de leeftijd aangepast. Het feit dat er niet gerend mag worden is misschien nog wel de belangrijkste spelregel. Het gaat bij Walking Football vooral om het met elkaar bewegen en plezier hebben.

Ook hier is kennismaken gratis, bij blijvende deelname is lidmaatschap van vv Noordwijk vereist. Voor een bedrag van € 125 kan dan ook toegang verkregen worden tot de wedstrijden van Noordwijk 1. Informatie bij Leo Kruithof, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beide activiteiten vinden plaats op woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur. Er is inloop vanaf 9.30 uur, voor en na het sporten wordt er met elkaar koffie gedronken en worden de actuele dorps- en wereldproblemen besproken.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.