Datum: 30-06-2022 - 06:50
20
aug
'21
Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk.

De politie stelt steeds meer informatie beschikbaar via hun website en social mediakanalen over hun werkzaamheden en meldingen die er dagelijks binnenkomen. De politie geeft aan dat het gebruik van social media voor hun een manier is om de politie te verbinden met burgers, bedrijven en partners. Via communiceren op social media draagt men bij aan de doelen van de organisatie, het politiewerk...

en het vertrouwen in de politie. Ook Politie in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout, De Zilk) is actief op de social media en sinds kort geeft men een weekoverzicht van de meldingen die er afgelopen week binnen kwamen.

Politie weekoverzicht.
Hieronder staat een kleine selectie van de meldingen die wij afgelopen week hebben gehad.

*Afgelopen vrijdag is Max de border colli weer herenigd met zijn familie. Na een wekenlange zoektocht is Max afgelopen week teruggevonden in Duitsland. Door de hulp van de wijkagent van Katwijk ,Interpol, getuigen en de familie van Max, is Max vrijdag weer herenigd zijn familie. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij heel blij zijn voor Max en zijn familie dat zij weer samenzijn.

• Op zondagavond 15 augustus heeft een blaffende hond ervoor gezorgd dat zijn baasje de juiste hulp heeft gekregen. Op zondag werden wij namelijk naar een melding gestuurd die betrekking had op een blaffende hond. Wij zijn ter plaatse geweest en naar binnen gegaan met een sleutel die bij de buren lag. Binnen in de woning bleek de bewoner op het hoofd te zijn gevallen. De bewoner is overgedragen aan het ambulancepersoneel en heeft de juiste hulp gekregen.

• Wij hebben afgelopen week opnieuw veel geluidsoverlast-meldingen binnengekregen.

• Daarnaast hebben wij 20 meldingen binnengekregen betreft diefstal. Veelal betreft het een diefstal van elektrische fietsen. Maar het gaat ook om diefstallen uit woningen en overige voertuigen. Sluit daarom altijd goed uw woning en voertuigen af.

• Ook zijn wij afgelopen week opnieuw meerdere malen ingezet bij meldingen met betrekking tot verkeersongevallen en hebben wij geassisteerd bij meerdere hulpverleningsmeldingen. 

Foto PR. 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.