Datum: 28-09-2023 - 02:05
05
aug
'21
Verdachte doodslag ex-vriendin in Noordwijk komt ondanks verzoek advocate niet vrij.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Verdachte doodslag ex-vriendin in Noordwijk komt ondanks verzoek advocate niet vrij.

In de nacht van 13 op 14 februari 2021 werd in een woning aan de Abraham van Royenstraat in Noordwijk een 33-jarige vrouw doodgestoken. In de woning van het slachtoffer werd een 25-jarige man uit Noordwijkerhout aangehouden. (Zie nieuwsitem Blik Op Noordwijk) De verdachte van de fatale steekpartij is haar ex-vriend en de Noordwijkerhouter zit sindsdien in hechtenis.  Afgelopen woensdag was er een...

voorbereidende zitting bij de rechtbank in Den Haag. Zijn advocate vroeg tijdens deze zitting om schorsing van zijn voorlopige hechtenis, de verdachte zou volgens de advocate thuis aan rouwverwerking willen doen. Het openbaar ministerie (OM) en ook de rechtbank wilden beide van niets weten voor een vrijlating van de Noordwijkerhouter.

Zij vinden een voorlopige vrijlating, gezien de ernst van het delict, niet valt uit te leggen aan de maatschappij en nabestaanden. De verdachte zei tijdens de zitting niets en zat vooral te huilen. De inhoudelijke behandeling van de rechtszaak staat gepland voor 7 oktober.

Bron Leidsch Dagblad.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.