Datum: 02-10-2023 - 10:21
29
jul
'21
Strandlopen in 2021 ook alleen virtueel.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Strandlopen in 2021 ook alleen virtueel.

De Commissie Strandlopen van NOVO heeft tot hun grote spijt en met pijn in het hart moeten besluiten om ook deze zomer af te zien van de fysieke StarBalm Strandlopen. Zolang er nog geen zekerheid bestond over het verkrijgen van een vergunning kon er geen voorbereiding voor een aantal lopen plaatsvinden. Deze vergunning is op 21 juli jl. afgegeven, waarna de commissie met spoed de koppen bij elkaar heeft gestoken…

Helaas moest de Commissie daarbij tot de conclusie komen dat er organisatorisch te weinig tijd was om in ieder geval nog een aantal lopen te organiseren. Normaal gesproken begint de commissie al in januari van een betreffend jaar om alles rond te krijgen. Bovendien moesten de lopen uiteraard ook Coronaproof worden georganiseerd, wat het extra moeilijk maakte om alles verantwoord te laten verlopen. Helaas dus ook in 2021 geen echte StarBalm Strandlopen.

Maar…….., als alternatief blijft het wel mogelijk om tot eind augustus mee te doen aan de Virtuele StarBalm Strandlopen. Dat doen lopers individueel. En iedereen die zich hiervoor aanmeldt, wordt met foto vermeld op de website www.strandlopen.nl. Alle informatie over deze virtuele lopen is ook op deze website te vinden.

De blik van de Commissie Strandlopen is nu gericht op volgend jaar. In 2022 willen we als vanouds terugkomen. Het wordt dan een bijzonder en feestelijk jaar, omdat het de 50ste verjaardag van de Strandlopen gaan worden. Iedereen wordt uitgenodigd alvast de start in de agenda te noteren; 16 JUNI 2022!

Foto: Priscilla Bekkers 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.