Datum: 20-09-2021 - 03:44
27
jul
'21
Verkeeronderzoek Noordwijk-Binnen levert veel reacties op.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Verkeeronderzoek Noordwijk-Binnen levert veel reacties op.

Veel mensen hebben meegedaan aan het verkeersonderzoek Noordwijk Binnen en dat heeft nieuwe inzichten opgeleverd. Wat vinden bewoners belangrijk?Gemeente Noordwijk voert een onderzoek uit naar het verkeer in Noordwijk Binnen. Half juni 2021 startte het. De gemeente nodigde heel gericht uit. De mensen woonden in het gebied dat ‘omstippeld’ is. Op Samen Noordwijk deden ze mee. De 1e ronde is nu klaar….

Er zijn meer dan 200 ideeën ingediend door ruim 150 verschillende betrokkenen. Ook zijn er veel reacties op elkaars ideeën gekomen. Daar is de gemeente Noordwijk erg blij mee.

In het komende tweede gedeelte van het onderzoek gaat de gemeente opnieuw samenwerken met de inwoners van Noordwijk-Binnen. Een aantal gaat deelnemen aan het kernteam en gaat in september aan de slag met de verdere uitwerking van alle ideeën.

Een aantal ideeën die binnengekomen zijn, zijn het Jeroensplein (graag normale mooie klinkers, huidige zijn niet comfortabel in gebruik en zorgen voor geluidsoverlast van vrachtverkeer), parkeerplaats gebrek op meerdere locaties in het gebied, veiligheid van het verkeer bij diverse oversteeklocaties en vrachtverkeer.

Op Samen Noordwijk kun je dit project volgen.

Lees ook het eerdere bericht ‘Onderzoek verkeer Noordwijk Binnen’. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.