Datum: 27-07-2021 - 06:55
22
jul
'21
Burgemeester Wendy Verkleij zet NRB en KNRM in het zonnetje.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Burgemeester Wendy Verkleij zet NRB en KNRM in het zonnetje.

De Noordwijkse Reddingsbrigade en de KNRM afdeling Noordwijk hebben vorige week een aantal teams naar Valkenburg Limburg gestuurd om te helpen bij het evacueren in het overstroomde gebied. Afgeladen met materieel hebben zij daar met de andere aanwezige hulpdiensten mensen kunnen redden uit hun ondergestroomde huizen….

Voor burgemeester Wendy Verkleij was dit aanleiding om vanmiddag de NRB en KNRM te bedanken voor hun inzet. Op het strand bij de reddingspost kwamen de teams bij elkaar. Na een dankwoord van de burgemeester ontvingen de teamleden die naar Valkenburg zijn geweest een mooi boeket bloemen voor het thuisfront en een VVV bon.

Onderstaande links verwijzen naar de eerder geplaatste artikelen op BlikOp Noordwijk over de inzetten van de NRB en KNRM.

Reddingsbrigade Noordwijk assisteert bij overstromingen Valkenburg Limburg

Interview met Leon van Went (NRB) over de inzet in Valkenburg

KNRM Noordwijk assisteert in ondergelopen Limburg

Foto’s: PR

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.