Datum: 29-07-2021 - 10:59
19
jul
'21
Oproep voor reünie Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Oproep voor reünie Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc.

Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. Bij deze leeftijd hoort natuurlijk een ontelbare schat aan herinneringen en een rijke historie die gevormd zijn door al onze leden en oud-leden. We willen alle leden en oud-leden van onze vereniging daarom ook uitnodigen om al deze herinneringen op te halen….

De reünie vindt plaats op zaterdagmiddag 13 november in verenigingsgebouw “De Parade” aan de Van der Weijdenlaan 2a te Noordwijkerhout.  

Bent u lid of oud-lid, dan kunt u zich alvast opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kent u oud-leden? Tip ze dan, zodat ook zij zich kunnen aanmelden. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.