Datum: 08-12-2021 - 00:26
05
jul
'21
Ondanks verkorte competitie toch Fluks kampioenen!
Geschreven door fluks

Ondanks verkorte competitie toch Fluks kampioenen!

Het was een raar seizoen. Geen zaalcompetitie, en geen voorjaarscompetitie. Tenminste, niet zoals we gewend zijn. Op het eind bleek het toch nog mogelijk een verkorte competitie op te zetten. Hierin wisten zowel Fluks E1 als Fluks C1 het kampioenschap te behalen!...

In deze minicompetitie werden 3 wedstrijden tegen andere verenigingen gespeeld, in de opstellingen van het komende seizoen.

De E1 is een nieuw team met kinderen die niet of nauwelijks eerder met elkaar gespeeld hadden. En toch wisten zij alle wedstrijden te winnen, super knap!

De C1 moest in hun laatste wedstrijd alle zeilen bijzetten om de benodigde 3e overwinning te halen. Er werd hard voor gestreden, en het lukte, zodat ook zij als kampioen gehuldigd konden worden.

Felicitaties voor de spelers en hun coaches voor deze mooie prestatie!

Foto's: Fluks 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.