Datum: 20-09-2021 - 04:38
03
jul
'21
Flinke crash Vogelaardreef, auto vliegt uit de bocht en belandt in een boom.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Flinke crash Vogelaardreef, auto vliegt uit de bocht en belandt in een boom.

Vanmorgen tegen drieën kwam er bij de hulpdiensten een telefoontje binnen van voorbijgangers die een flink gecrashte auto hadden gevonden in de bocht aan de Vogelaardreef in Noordwijk. De hulpdiensten rukten massaal uit, politie, ambulance en brandweer Noordwijkerhout waren snel ter plaatse….

Er bleek nog een persoon in de auto te zitten. Het Hulpverleningsvoertuig van brandweer Hoofddorp is ter plaatse gekomen om ondersteuning te bieden. Nadat de brandweer rondom de auto flink wat takken had verwijderd, en ruimte in de auto had gemaakt klom de automobiliste zelfstandig via de achterkant de auto uit. 

Ze werd nagekeken in de ambulance maar had wonder boven wonder geen verwondingen. De vrouw moest blazen en het apparaat gaf aan dat er mogelijk alcohol in het spel was. Ze is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor en onderzoek.

Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald. 

Foto’s: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.