Datum: 02-10-2023 - 10:50
29
jun
'21
Planning werkzaamheden Parallel Boulevard.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Planning werkzaamheden Parallel Boulevard.

Dura Vermeer heeft de opdracht binnengehaald. Het bedrijf start 13 september 2021 met de herinrichting van de Parallel Boulevard in Noordwijk aan Zee. Hoe ziet de planning eruit? Wat zijn de werkafspraken?…

Dura Vermeer start op 13 september 2021 met de herinrichting van de Parallel Boulevard in Noordwijk aan Zee. Op de foto zie je waar dat precies is. 

Het doel is om op 1 april 2022 het project voor de helft klaar te hebben. De bouw stopt dan ook. Maar misschien is het nodig om in de maand april  2021 door te gaan. De gemeente en de aannemer houden daar rekening mee. 

2e helft vanaf 12 september 2022
De zomerperiode van 2022 zijn er geen werkzaamheden. Dura Vermeer keert 12 september 2022 terug. De 2e helft van de Boulevard is dan aan de beurt. Rond april 2023 zit het werk erop. Opnieuw geldt dat de aannemer het recht heeft om april door te mogen werken.

Verder lezen en kijken

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.