Datum: 30-06-2022 - 06:53
28
jun
'21
Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk: o.a. meerdere ruzies en diefstallen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk: o.a. meerdere ruzies en diefstallen.

De politie stelt steeds meer informatie beschikbaar via hun website en social mediakanalen over hun werkzaamheden en meldingen die er dagelijks binnenkomen. De politie geeft aan dat het gebruik van social media voor hun een manier is om de politie te verbinden met burgers, bedrijven en partners. Via communiceren op social media draagt men bij aan de doelen van de organisatie, het politiewerk...

en het vertrouwen in de politie. Ook Politie in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout, De Zilk) is actief op de social media en sinds kort geeft men een weekoverzicht van de meldingen die er afgelopen week binnen kwamen.

Politie weekoverzicht.
Hieronder staat een kleine selectie van de meldingen die wij afgelopen week hebben gehad.

• Wij zijn afgelopen week vier keer ingezet voor meldingen met betrekking tot jeugdoverlast, veertien keer voor meldingen met betrekking tot overige geluidshinder en kregen vier keer een melding met betrekking tot alcohol of drugs overlast.

• Daarnaast zijn wij meerdere malen ingezet bij verschillende hulpverleningsmeldingen, zoals onwel geworden of verwarde personen.

• Op zondag 27 juni zijn wij ter plaatse geweest bij een verkeersongeval. Het bleek te gaan om een gevallen fietser. De fietsers waren aardig onder invloed van alcohol en later bleek dat de gevallen fietser tussen de tien en twintig biertjes had gedronken. Het is nooit slim om met alcohol op deel te nemen aan het verkeer. Wees verstandig en zorg dat je jezelf en anderen niet onnodig in gevaar brengt.

• Op maandag 21 juni zijn wij ter plaatse geweest bij een ruzie. Een bestuurder van een grasmaaier had een hek geraakt, waarna een woordenwisseling heeft plaatsgevonden. Vervolgens is door beide partijen met een grondboor over en weer gegooid. Hierdoor is schade ontstaan aan een voertuig. De partijen hebben aangegeven het onderling te willen oplossen.

• Ook kregen wij op maandag 21 juni een melding van een andere ruzie. Ter plaatse bleek één van de huisgenoten door het lint te zijn gegaan en spullen te hebben vernield. Bij deze ruzie was alcohol in het spel. Hieruit kwam de heftige reactie voort. Beide partijen wilde het onderling oplossen.

• Wij hebben afgelopen week meerdere malen meldingen binnengekregen van gestolen boten en motoren van boten. Maak altijd een melding van verdachte situaties.

• Daarnaast hebben wij assistentie verricht bij meerdere burenruzies en zijn wij afgelopen week ingezet bij zes verkeersongevallen

• Verder hebben wij acht meldingen binnengekregen betreft verdachte situaties. Veelal betreft het personen die veel aandacht voor een voertuig of woning hebben. Sluit daarom altijd alles goed af en geef inbrekers geen kans. 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.