Datum: 23-03-2023 - 14:52
28
jun
'21
Familieconcert bij Muziek in Jeroen. Theatervoorstelling WOESJ! onthult de geheimen van het Knipscheer-orgel.   
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Familieconcert bij Muziek in Jeroen. Theatervoorstelling WOESJ! onthult de geheimen van het Knipscheer-orgel.  

Op zondag 11 juli is de Oude Jeroenskerk en met name het Knipscheer-orgel, het decor van de concertvoorstelling WOESJ! Organist Laurens de Man en muziekactrice Valentina Tòth nemen dan in een vermakelijke en aanstekelijke muzikale show de bezoekers mee op een ontdekkingstocht naar de wereld van het orgel….

Laurens de Man won in 2018 de Sweelinck Mullerprijs en geldt als een veelbelovend en aanstormend talent. Valentina Tóth is pianiste, actrice en theatermaker. Ze zingt, maakt bewerkingen van klassieke liederen en schrijft zelf ook liedjes.

WOESJ! Is een initiatief van de Stichting Jan Pieterszoon Sweelinckprijs om de jeugd, maar ook ouderen nader te laten kennismaken met de rijke en gevarieerde klanken van het orgel.

Het concert/voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kunnen uitsluitend worden besteld via www.muziekinjeroen.nl en kosten € 15,- (Vrienden Muziek in Jeroen € 10,-). Voor kinderen t/m 12 jaar is de toegangsprijs € 5,-

Door de recente versoepelingen van de Coronarichtlijnen is er ruimte voor 100 bezoekers. 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.