Datum: 18-05-2022 - 09:43
25
jun
'21
Voornemen om de Algemene Subsidieverordening 2021 te wijzigen, inwoners kunnen reageren.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Voornemen om de Algemene Subsidieverordening 2021 te wijzigen, inwoners kunnen reageren.

De inwoners van gemeente Noordwijk kunnen van 23 juni 2021 tot en met 6 september 2021 reageren op de Algemene Subsidieverordening 2021. Op 1 juli 2021 is er een nieuwe wet van kracht. Deze wet verplicht alle gemeenten om hun officiële stukken op dezelfde manier bekend te maken. Deze wet heeft gevolgen...

voor de huidige Algemene subsidieverordening. Daarom heeft de gemeenteraad op 22 juni 2021 besloten om deze aan te passen. Ook wil de gemeenteraad meteen een aantal kleine aanpassingen aanbrengen. Dat doet de raad op grond van ervaringen in de praktijk.

Reageren
Deze aanpassingen gelden niet gelijk. Deze moeten eerst gedurende een bepaalde tijd voorgelegd worden aan de burgers van gemeente Noordwijk, zodat iedereen zijn of haar mening kan geven. De zogenaamde inspraakperiode. Pas daarna stelt de gemeenteraad deze officieel vast. Besloten is om de inwoners van Noordwijk van 23 juni 2021 tot en met 6 september 2021 de mogelijkheid te geven om te reageren.

Hoe kunt u reageren
Wilt u reageren? Dan kunt u uw reactie in een brief sturen aan het College van B&W van Noordwijk, t.a.v. team Onderwijs, Sport en Subsidies, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk. U kunt uw reactie ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De stukken raadplegen
Als u de papieren stukken wilt lezen kunt u gaan naar de bibliotheek Noordwijk aan de Akkerwinde 1A en (op afspraak) naar de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Voorstraat 42. Raadpleeg de Algemene Subsidieverordening 2021 en de Was-wordt lijst met de verschillen tussen de Algemene Subsidieverordening 2020 en 2021.

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.