Datum: 08-12-2021 - 02:21
21
jun
'21
Fluks promoveert naar 3e klasse!
Geschreven door Fluks

Fluks promoveert naar 3e klasse!

2 jaar op rij stond Fluks bovenaan de ranglijst van de veldcompetitie op het moment dat de competitie afgebroken werd als gevolg van de corona-maatregelen. Beide keren was er daardoor geen promotie/degradatie. En daarmee leek het erop dat het komende seizoen opnieuw gespeeld moest worden in de 4e klasse waar de Noordwijkse korfballers zo graag uit willen klimmen....

En toen kwam er het bericht van het KNKV dat een andere vereniging vrijwillig degradeert, waarmee een plaatsje vrij komt voor Fluks om volgend seizoen uit te komen in de 3e klasse. Die kans grijpt Fluks graag met beide handen aan, en zodoende komen zij in 2021/2022 in zowel de zaal (waar vorig jaar promotie op sportieve wijze afgedwongen werd) als op het veld uit in de 3e klasse.

Een mooie opsteker, en extra motivatie voor spelers en begeleiding om zich goed voor te bereiden op het seizoen dat na de zomer van start gaat.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.