Datum: 29-07-2021 - 10:23
16
jun
'21
‘Spring op je Fiets’ maand met Sportbedrijf Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

‘Spring op je Fiets’ maand met Sportbedrijf Noordwijk.

Deze maand voert het Sportbedrijf Noordwijk de campagne: Spring op je fiets! Hiermee proberen we zoveel mogelijk mensen binnen de gemeente op de fiets te krijgen. Doormiddel van voorlichtingen en activiteiten. Om deze maand mooi af te sluiten wordt er voor kinderen van de basisschool (groep 4 tot 8)...

een interactief toneelstuk opgevoerd. Tijdens dit toneelstuk wordt duidelijk wat er zo leuk is aan fietsen, hoe je om kunt gaan met de gevaren er van en vooral hoe je nog meer plezier kunt beleven aan fietsen.

De Bike Brothers zijn experts op dit gebied en nemen je helemaal mee in hun verhaal. Ook maken de kinderen zelf uit van het verhaal en mogen ze input brengen in het toneelstuk. Afsluitend zal er nog een kleine fietswedstrijd georganiseerd worden. Doe jij ook mee?

Kijk voor meer informatie op www.noordwijkactief.nl

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.