Datum: 02-10-2023 - 22:30
15
jun
'21
Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Bollenstreek.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Bollenstreek.

De Bibliotheek Bollenstreek heeft in al haar vestigingen digitale spreekuren. Wekelijks staan digitale vrijwilligers klaar om vragen te beantwoorden over e-books, computers, internet of email....

De digitale spreekuren zijn op de volgende dagen en locaties:

Lisse: donderdag 14 – 16 uur

Noordwijk: dinsdag 14 – 16 uur

Noordwijkerhout: dinsdag 14 – 16 uur

Oegstgeest: dinsdag van 14 -16 uur

Sassenheim: donderdag van 14-16 uur

Voorhout: dinsdag van 10-12 uur

Warmond: woensdag van 13-15

De spreekuren zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek! In de zomermaanden juli en augustus zijn er geen spreekuren.

Je hebt een computer, laptop, tablet, smartphone of e-reader. En tijdens het gebruik van deze apparaten loop je tegen vragen aan. Bijvoorbeeld over het zoeken op internet, apps, social media, instellingen op je apparaat  of verzenden en ontvangen van email. Al deze vragen kun je stellen tijdens het digitaal spreekuur. Ook vragen over de digitale dienstverlening van de Bibliotheek worden beantwoord.

Heb je bijvoorbeeld vragen over het downloaden van e-books, het gebruik van de LuisterBieb, de biebapp of de website www.bibliotheekbollenstreek.nl? Ook dan kun je terecht bij het digitale spreekuur.

Heb je vragen over je mobiel, laptop of tablet, neem dan je apparaat mee naar het spreekuur. Als je e-books wilt lenen voor je e-reader, neem dan zowel je laptop als je reader mee (en je inloggegevens).

We willen je met nadruk wijzen op de extra coronamaatregelen die worden genomen tijdens de spreekuren, zoals het verplicht dragen van een mondkapje, 1,5 meter afstand en handen desinfecteren.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.