11
jun
'21
Topensemble Parilis Concordia doorbreekt concertstilte in Oude Jeroenskerk in Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Topensemble Parilis Concordia doorbreekt concertstilte in Oude Jeroenskerk in Noordwijk.

Zondag 20 juni gaan voor het eerst sinds lange tijd de deuren van de Oude Jeroenskerk  weer open voor een klassiek concert. Met als thema 'La Passacaglia della Vita’ oftewel 'De dans van het leven' brengt het uit vijf personen bestaande ensemble Parilis Concordia een programma met muziek uit de Renaissance en de Barok....

Robert de Bree, Kim Stockx, Ester van der Veen, Pietro Paganini en Emma Huijsser bespelen samen een indrukwekkende hoeveelheid instrumenten: van sopraan- tot contrabasblokfluit, van barokhobo tot contrafagot en van barokharp tot spinet en orgel. 

Meer informatie over programma en musici: https://parilisconcordia.wordpress.com/

Het concert begint om 15.00 uur voor in ieder geval minimaal 50 personen, maar misschien maken nieuwe versoepelingen het mogelijk dit aantal te verdubbelen.

In ieder geval worden de RIVM-richtlijnen gehanteerd. Die maken het ook noodzakelijk om kaarten à € 25,- van tevoren te reserveren. Dat kan via https://www.ticketkantoor.nl/shop/Parilis-Noordwijk.

Muziek in Jeroen beveelt dit concert van harte aan. Zij beschouwt het concert als een aantrekkelijk vooraf voor de serie Zomerconcerten in de maanden juli en augustus.