Datum: 17-06-2021 - 02:01
11
jun
'21
Beantwoordde vragen van college over situatie Raadhuisstraat is niet voldoende voor raadslid Smeltink (Lijst Salman) (filmpje)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Beantwoordde vragen van college over situatie Raadhuisstraat is niet voldoende voor raadslid Smeltink (Lijst Salman) (filmpje)

Drie dagen geleden heeft het college de vragen beantwoord die raadslid Kim Smeltink (Lijst Salman) had gesteld naar aanleiding van de verkeerssituatie op en rond het Raadhuisplein. De redactie van BlikOp Noordwijk heeft om een reactie gevraagd bij Kim Smeltink en zij wilde graag een toelichting geven....

Lijst Salman zou graag zien dat ambtenaren een goede oplossing bedenken voor dit gevaarlijke kruispunt en dat het gevoel van veiligheid terug komt. Vooral de doppen worden als gevaarlijk gezien. Fietsers glijden er over uit, of zien de doppen niet in het donker of met regen/sneeuw. 

Na de 1 april grap en na het beantwoorden van de vragen is het op social media ‘los’ gegaan onder bezorgde Noordwijkers. Van ‘zeer onveilig’ tot ‘hoe kunnen ze dit bedenken’ en alles er tussenin. Een inwoner heeft opgeroepen om een melding te doen via Fixi en dat gebeurd momenteel ook massaal. 

Bekijk het filmpje hieronder voor een reactie van Kim Smeltink en diverse voorbijgangers. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.