Datum: 17-06-2021 - 01:55
09
jun
'21
Oplaadpaal in brand aan de Nicolaas Barnhoornweg.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Oplaadpaal in brand aan de Nicolaas Barnhoornweg.

De brandweer van Noordwijk is vanmiddag ter plaatse gekomen op de parkeerplaats aan de Nicolaas Barnhoornweg voor een oplaadpaal om elektrische auto’s mee op te laden...

Een voorbijganger zag rook uit de oplaadpaal komen en waarschuwde de hulpdiensten. Politie en handhaving kwamen ook ter plaatse. 

De stekkers van de auto’s werden uit de oplaadpaal gehaald en de eigenaren van de auto’s werden opgespoord. Zij hebben de auto’s weg gehaald. 

Liander is gekomen om de stroom af te sluiten. Daarna kon de brandweer controleren of er nog brand was. Een groot gedeelte in de kast was weg gesmolten maar er was geen brand meer. De brandweer is retour kazerne gegaan. 

Liander is nog even bezig geweest, een aantal huizen hadden geen stroom meer. De laadpaal is tot nader bericht buiten gebruik. 

Foto’s: BON 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.