Datum: 17-06-2021 - 01:18
08
jun
'21
Burgemeester neemt eerste zonnebloemlot in ontvangst.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Burgemeester neemt eerste zonnebloemlot in ontvangst.

De Zonnebloem afdeling Noordwijk heeft ook dit jaar weer een lotenverkoop. Burgemeester Wendy Verkleij nam vanmiddag buiten bij het gemeentehuis het eerste lot in ontvangst.  De opbrengst van de loterij gaat volledig naar de Zonnebloem en maakt het vrijwilligerswerk in het hele land mede mogelijk....

Zonnebloem Noordwijk is ook naarstig op zoek naar vrijwilligers. Ook jongeren kunnen zich zeker aanmelden als vrijwilliger. Ook deelnemers met een lichamelijke beperking die wat jonger zijn, kunnen zich aanmelden, de Zonnebloem is er voor alle leeftijden. 

Wil je het werk van de Zonnebloem steunen voor slechts €2 per lot en kans maken op mooie prijzen? Speel dan mee! Via deze link (klik hier) koopt u uw loten via afdeling Noordwijk, zij krijgen via deze link € 1,50 per lot voor hun eigen afdeling, 50 cent gaat naar de landelijke Zonnebloem.

Foto: W. Krol.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.